zaterdag 9 mei 2015

Lush Sweetie Pie Shower Jelly


Afgelopen vrijdag (edit: inmiddels al twee weken terug) ging ik met vier vriendinnen van mij naar de stad. We konden het niet laten om even bij Lush naar binnen te gaan en natuurlijk kon ik de winkel niet uitlopen zonder iets te kopen. Ik kocht een bruisbal en Sweetie Pie Shower jelly, een soort flubberige substantie voor onder de douche.




Ik denk dat ik hiervoor nog nooit een douchegel heb gezien in zo'n gekke substantie. Normaal gesproken ben ik toch gewend om gewoon vloeibare douchegel te gebruiken. Dit is geen vloeibare douchegel, maar een mengeling tussen een blok zeep en een vloeibare douchegel. Daaruit komt dus dit: een jelly, flubberig blok. Het doet me een beetje denken aan 'slijm' van vroeger, waar je als kind misschien wel mee speelde.



Maar hoe gebruik je nou zoiets? We hebben hem in de winkel even kunnen testen en ik was heel bang dat ik hem kapot zou maken of dat hij zomaar uit elkaar zou vallen. Dit is gelukkig niet het geval. Je kunt het gewoon als een 'gewoon' stuk stuk vastpakken en over je lichaam wrijven. Het enige 'probleem' dat ik soms ervaar is dat het heel snel uit je handen glipt, maar gelukkig gaat het dan niet zomaar kapot.



Glycerine (Glycerine)Kersen infusie (Prunus cerasus)Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate)Kokos infusie (Cocos nucifera)Propyleen glycol (Propylene Glycol)Carrageen extract (Chondrus crispus)Parfum (Perfume),Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia)Zwarte bes absolue (Ribes nigrum)Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens)*Limonene (*Limonene)*Linalool (*Linalool)Sneeuwvlokjes (oplosbaar)Kleurstof 17200 (Colour 17200)Kleurstof 42090 (Colour 42090)Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben) 
     Natuurlijke ingrediënten      Veilige synthetische ingrediënten


De geur van dit product is ontzettend zoet en ruikt naar zwarte bessen. Verder zitten er in de paarse substantie nog glittertjes, maar die zie je niet terug op je huid. 



Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet van zulke extreem zoete geuren houd, maar na gebruik is de geur heel subtiel. We hebben even met een mevrouw van de winkel staan praten en zei vertelde dat ze met die van 240 gram al bijna een jaar deed. Nou is dit er eentje van 100 gram, dus reken maar uit. Mocht je niet van zoete geuren houden dan zijn er als ik me niet vergis ook nog twee andere geuren. Ik denk dat dit een hartstikke leuk cadeau is voor iemand anders of misschien wel voor jezelf.

Lush Sweetie Pie Shower Jelly is te koop bij Lush voor €5,55 (100 gram).

1 opmerking:

  1. Ik heb deze zelf ook gehad en ik vind de geur zalig! Net jammer dat hij niet wat sterker aanwezig is tijdens gebruik! :-) Het uit je handen laten vallen zorgt wel voor grappige toestanden in de douche!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.