dinsdag 19 mei 2015

NYC Quick Dry Nail Polish - 325 Raindrop


Zo'n drie jaar kocht ik een prachtige nagellak van Bourjois in een babyblauwe tint. Helaas werd die nagellak steeds dikker en dus ging ik opzoek naar een nieuwe (goedkopere) variant. Toen ik op internet heel veel mooie foto's zag van NYC Raindrop en er ook nog eens een aanbieding was nam ik hem mee.Ik weet niet wat jullie van het flesje vinden, maar eerlijk is eerlijk, ik ben er niet heel erg van gecharmeerd. Maar, het gaat natuurlijk om de kleur.


Raindrop is een babyblauwe kleur, maar dan aan de felle kant. Hij heeft wel iets van Bourjois Adora Bleu en dat was nou juist waar ik naar opzoek was.


Over de houdbaarheid van deze nagellak kan ik alleen maar positief zijn. Bovenstaande foto nam ik op de derde dag en toen zag het er nog zo goed als perfect uit. Normaal gesproken ziet nagellak er bij mij na dag één al niet meer uit, dus moet je nagaan hoe goed dit is. Ik was er echt heel erg verbaasd over. Ik heb deze nagellak tot vier dagen gedragen en dat ging eigenlijk heel goed.


Ondanks dat Raindrop vrij licht is, dekt deze kleur wel mooi na twee laagjes. De substantie is dun genoeg, zodat je hem makkelijk (en netjes) aan kunt brengen. NYC zegt dat deze lak in 60 seconden droog zou moeten zijn, maar dat is natuurlijk onzin. Ik heb nog nooit een nagellak gehad die zo snel droogde en ook deze heeft een normale droogtijd.


De kleur zag er in het flesje al heel mooi uit en op de nagels komt de nagellak ook goed tot zijn recht. Ik ben nog steeds heel erg (positief) verrast over de houdbaarheid. Drie/vier dagen is voor mijn doen echt ontzettend lang en daar ben ik dan ook heel erg blij mee. 

NYC In A New York Color Minute Quick Dry 325 Raindrop nagellak is te koop bij Kruidvat voor €2,49.

2 opmerkingen:

  1. Toevallig heb ik net vandaag ook een artikel over deze nagellak geschreven en online gezet! :-)
    Ik ben er zelf ook erg blij mee! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.