maandag 4 mei 2015

Catrice Doll's Collection - nagellak C01 Droll like a Doll


Er is weer een nieuwe limited editon bij Kruidvat te koop. Toen ik laatst de winkel inliep vond ik de collectie eerlijk gezegd niet heel spannend afgezien van de nagellakken. Ik mocht van mezelf één kleurtje meenemen en dus koos ik voor Droll like a Doll. 


Het flesje vind ik heel erg leuk. Herkenbaar door de vorm en de opdruk en door de dop kun je zien dat het van de Doll's Collection is.


In de collectie zitten vier kleuren nagellak. Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters.


Ik zou deze kleur niet omschrijven als abrikooskleurig, maar eerder een perziktint die sterk neigt naar lichtroze. Het is geen schreeuwige roze, maar heel subtiel. Ik zie niet vaak zo'n kleur en daarom vind ik hem des te mooier.In twee lagen heb je al een prima resultaat. Ik heb op verschillende blogs gelezen dat deze aan de dikke kant is, maar ik vind dat zeker niet het geval. Niet te dun, niet te dik. Het lakt gewoon heel erg lekker.


De kwaliteit van deze nagellak is gewoon wat ik gewend ben van Catrice, maar de kleur daarentegen vind ik boven verwachting mooi. Aanrader!

Catrice Doll's Collection Nail Lacquer is vanaf eind april t/m midden mei te koop bij Kruidvat voor €2,99.

2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.