woensdag 23 december 2015

Etos Eau De Toilette - dreamy garden


Afgelopen maanden heb ik twee van mijn favoriete parfums opgemaakt en dus vond ik het tijd worden om iets nieuws te kopen. Ik had nog wel een aantal geuren staan, maar het grootste deel daarvan waren bodysplashes die ik alleen in de zomer draag.Toen ik zag dat Etos met vier nieuwe eau de toilettes kwam en ik 'dreamy garden' rook was ik verkocht.

De persoon waarvan ik een Etos cadeaubon heb gekregen, als je dit leest, dankjewel :).
Het is dat er 'Etos' op gedrukt staat, maar ik vind dat dit er zeker niet goedkoop uitziet. Het flesje is van glas, de dop van dik plastic en het voelt stevig aan. Het doosje vind ik echt heel mooi: fris, speels maar zeker niet te kinderlijk.

Het enige nadeel vind ik dat de opdruk langzaam verdwijnt, de letter '-r' is bij mij inmiddels al verdwenen. Als je zou willen, zou je de tekst er zo af kunnen krabben.
Topnoten: appelbloesem, sinaasappel, pruim en klimopbladeren
Hartnoten: viooltjes, neroli, ylang ylang, jasmijn en waterlelie
Basisnoten: muskus, patchoeli en sandelhout.

Zoals je ziet zit er dus jasmijn in, terwijl ik daar eigenlijk helemaal niet van houdt. Gelukkig komt dat niet heel erg naar voren. Het is een frisse, zoete, poederige geur en het is ook echt deze combinatie die het hem doet.Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe geur en draag hem dagelijks. Het blijft ongeveer vijf uur hangen en daarna is het nodig om hem weer bij te sprayen. Misschien leuk als last minute kerstcadeau :).

Etos Eau de Toilettes zijn te koop bij Etos voor €9,99.

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.