zondag 23 maart 2014

Kunnen jullie helpen kiezen?


Vandaag even een artikel waarin ik krijg jullie mening wil weten. Ik ben op zoek naar een lente jasje en nou heb ik er twee op het oog. Het probleem is alleen, ik weet niet zo goed welke ik moet kiezen. Voor welke jas zou jij gaan? Nummer 1 of 2, of zou jij een totaal andere jas kopen? Laat het me weten in de comments. Je kunt ook een anonieme comment achterlaten en woordverificatie is niet nodig.

Pink & Padded €59,95


Detail van het jasje van Modemusthaves

Jas nummer 1 komt van www.modemusthaves.com . Het voordeel hiervan is dat de webshop iets minder bekend is dan die van H&M. Hierdoor heb ik waarschijnlijk een uniekere jas. Hij is iets duurder dan die van H&M, maar om het geld gaat het niet.

MC-jack €39,95


Detail van het jasje van H&M

Jas nummer 2 is van www.hm.com. Hij is iets meer basic en hierdoor makkelijker te combineren. Daarnaast vind ik €39,95 niet duur voor een jas.

Welke vinden jullie dat ik moet kiezen, of vind jullie het allebei niks?  Mochten jullie nog andere tips hebben wat betreft jasjes, laat het met weten. x

8 opmerkingen:

 1. Leuke jassen, ze zijn alle twee zo leuk! Maar die van de h&m vind ik een ietsje leuker 'mat' effect hebben :D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tweede jas zou ik kopen, aangezien het een kleur is dat net iets makkelijker te combineren is dan de eerste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Ik zou zelf absoluut voor de eerste gaan, een uniekere kleur, mooie details en niet te vergeten: een mooi model. Je taille zal er mooi in uitkomen. Die van de h&m is dan een beetje vormeloos. En niet te vergeten, roze en goud zijn de trendkleuren van het jaar ( wss dan ook nog van volgend jaar). Dus ik zou de eerste kiezen maar het is uiteraard jouw keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou voor de eerste jas gaan, de kleur is heel mooi en het heeft mooie details. Ik denk dat die je mooier zal staan dan de jas van H&M. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het eerste jasje het mooist! ziet er het mooist afgewerkt uit en is wat unieker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou voor 2 gaan het zelfde antwoord als Ellen. Het is een makkelijke kleur om dingen ermee te combineren.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zal gaan voor het MC Jack. Vind het kleurtje net iets mooier. XO

  POLAROID GIVEAWAY!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.