zaterdag 29 maart 2014

L'oréal Paris Elvive Hydra - Krul


Eigenlijk gebruik altijd shampoo van Andrélon. De afgelopen tijd kreeg ik ontzettend veel last van roos en daarbij ook jeuk. Nou las is op de site van Vera Camilla dat ze hier ook vaak last van heeft, maar dat ze dat bij Elvive niet heeft. Het proberen waard natuurlijk en daarom vandaag de hydra - krul shampoo en conditioner van L'oréal Elvive.Op de site van L'oréal Paris kun je een test doen welke shampoo het best voor jou haar is. Nadat ik deze producten heb gekocht, deed ik de test pas, eigenlijk een beetje te laat. Toch wel grappig om te zien dat ze deze shampoo echt aanraden voor mijn haartype.

Dit zegt L'oréal Paris zelf:

HET PRODUCT

Krullen hebben een spiraalstructuur, waardoor ze gemakkelijk dehydrateren, ze verliezen hun veerkracht en glans. Elvive Hydra-Krul shampoo verrijkt met Collageen werkt als een spons die de hydratatie in het haar de hele dag vasthoudt en zorgt dat je krullen perfect gevormd zijn, zonder te pluizen

HET RESULTAAT

Het resultaat is tot 48h continue hydratatie* van de krullen. Perfect gedefinieerde krullen, zonder pluis. De krullen zijn glanzend en met veel veerkracht.
*Instrumentele test shampoo + crèmespoeling

HOE TE GEBRUIKEN?

Aanbrengen op vochtig haar, zachtjes in het haar en in de hoofdhuid masseren en vervolgens uitspoelen. Bij contact met de ogen deze onmiddellijk uitspoelen.

De beloftes klinken in ieder geval al goed. 


 (De kleur is in het echt iets meer groen dan op de foto's.) De verpakking vind ik mooi. Het turquoise met goud (en zilver!) is mooi op elkaar afgestemd. Je ziet duidelijk dat de conditioner en de shampoo bij dezelfde lijn horen, maar doordat de fles eigenlijk omgedraaid is, is het welk duidelijk wat wat is. 


Eén dingetje waar ik persoonlijk niet zo blij mee ben: er zit meer in de shampoo dan in de conditioner. Dit vind ik echt jammer, ik gebruik altijd meer conditioner dan shampoo namelijk. In de shampoo zit 250 ml en in de conditioner 200 ml. Helaas, dit had ik liever andersom gezien.


De shampoo vond ik vrij basic. Niks op aan te merken, maar ook niet heel bijzonder. Hij ruikt wel erg lekker, een typische shampoogeur. 


De conditioner daarentegen vond ik wel bijzonder. Hij is ontzettend dik en verdeelt heel makkelijk over je haar. Na gebruik worden mijn krullen/slag echt spiraalvormiger (?), het voelt zacht en pluist ook minder. De geur is bijna hetzelfde als de shampoo, maar dan iets milder. De geuren sluiten goed op elkaar aan.


Ik ben voornamelijk fan van de producten in combinatie met elkaar. De producten vullen elkaar goed aan en belangrijk, van jeuk heb ik ook (bijna) geen last meer. De shampoo irriteert niet, ik heb minder last van roos en doet toch goed zijn werk. Doe zeker even de test op de site van L'oréal Paris, want dat is echt leuk om even te zien. 

2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.