vrijdag 2 mei 2014

Rimmel Lasting Finish Colour Rush - 710 Drive Me Nude


Ongeveer een week geleden werd de jaarlijkse 1+1 gratis actie van Kruidvat aangekondigd. Heel beautyland stond onmiddellijk op zijn kop want 50% korting op alle make-up producten is natuurlijk helemaal super. Woensdag stond ik dan ook om 16.30 uur in Kruidvat. De actie zou om 17.00 uur beginnen, maar ik vond het wel slim van mezelf (haha) om er een half uurtje eerder te zijn. Zo zou ik rustig kunnen zoeken en kijken en uiteindelijk is dat best goed gelukt. Vandaag laat ik jullie één van de producten zien die ik kocht met 50% korting, namelijk de Rimmel Lasting Finish Colour Rush.


Ze doen me denken aan de color lipbalsems van Catrice die ik een tijdje terug reviewde. Ik was daar toen heel enthousiast over en aangezien Rimmel een beetje duurder is zou dat moeten betekenen dat deze ook beter is. Volgens Rimmel zorgen deze getinte lipbalsems voor gehydrateerde lippen en hebben ze hele hippe en intense kleuren. Ze beloven dat de balsem de hele dag blijft zitten en niet plakkerig aanvoelt.

De kleur oogt een beetje anders op deze foto, op de rest van de foto's klopt de kleur wel.




Wat de verpakking betreft ben ik heel tevreden. Het potlood zit in een dikke verpakking en is van prima formaat. Als je aan de onderkant draait, schuift het potlood omhoog en dat vind ik super handig want een aparte puntenslijper heb je dus niet nodig.


710 Is een bruinige nude kleur zonder shimmer. In eerst instantie misschien niet een kleur waar je voor zal gaan, maar ik had hem bij Teske gezien en deze tint stond haar prachtig. Proberen dus en ik ben blij dat ik hem heb gekocht. Hij is vrij gepigmenteerd voor een lipbalm, maar is zeker niet vergelijkbaar met een lipstick. Ik vind dit persoonlijk alleen maar prettig want zo kan ik deze ook prima overdag naar school dragen. De balm ruikt heel erg lekker, de geur is subtiel maar wel zoetig, een beetje vanille achtig.


Of ik er 10 euro voor over zou hebben weet ik eigenlijk niet, maar met de 50% korting was de prijs erg goed te doen. 5 Euro voor zo'n mooi lipproduct vind ik helemaal top, zeker als ik hem dagelijks kan dragen.

Rimmel Lasting Finish Colour Rush is te koop bij de drogist voor €9,99


4 opmerkingen:

  1. Mooi product! Alleen zou ik niet snel 10 euro hiervoor neerleggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, maar inderdaad wel aan de dure kant.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi product, zelf heb ik woensdag z'n zelfde lip product van NYC gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn hè, die 1+1 gratis actie. De chubby sticks van NYC zouden ook goed moeten zijn.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.