vrijdag 20 juni 2014

Stash Maybelline Color Show nagellak


Als je mij een paar maanden geleden gevraagd zou hebben wat mijn favoriete merk nagellak is dan zou ik onmiddellijk Catrice gezegd hebben. Helaas is de kwaliteit van Catrice wel wat verslechterd. De nagellakken dekken slechter en de kleuren vind ik iets minder. Gelukkig heeft Maybelline de Colorshow lijn met geweldige kleuren en prima prijsjes. Kijk mee naar mijn lakjes van Maybelline Color Show.De flesjes vind ik echt heel erg leuk. Niet al te groot, met weinig poespas. De dop is gewoon mooi zwart, precies zoals ik het wil hebben. Gelukkig geen zilver of wit, want daar houd ik niet zo van.

Maybelline Color Show Pink Boom & Coral Coral Craze

Maybelline Color Show Brocades 'Knitted Gold' & 'Beaming Blue'

Maybelline Color Show Bleached Neons 'Coral Heat' & 'Sun Flaire'

En dat zijn mijn exemplaren. Het zijn er maar zes, maar het zijn er wel genoeg om te zeggen dat ik er echt gek op ben. Pink Boom is echt mijn favoriete roze kleur en was ook te zien in '5 favorieten van 2013'. Op dit moment ben ik helemaal weg van Sun Flaire. Al moet ik zeggen dat ik de glitter lakjes met kerst ook erg veel heb gedragen. Kortom, ik kan nog altijd super moeilijk kiezen en vind ze allemaal prachtig haha.

Maybelline reviews op beauty by Diede

3 opmerkingen:

 1. Allemaal zeer leuke lakjes
  benieuwd hoe ze tonen en aanbrengen op de nagels

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne lakjes inderdaad! En ze zijn niet duur! x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.