maandag 7 juli 2014

Peach Kiss van Babylips in Nederland!


Toen Babylips naar Nederland kwamen waren we allemaal onmiddellijk enthousiast. Er zouden vijf verschillende in het Nederlandse assortiment komen, waarvan ik er vier kocht. Helaas kwam de perzik tint in de lila verpakking niet, maar toen ik zondag de Etos inliep zag ik hem hangen. Ik heb geen moment gewacht en hem afgerekend.

Er zijn nu dus zeker zes verschillende Baby Lips in Nederland. Hydrate, Freshen, Repair, Cherry Me, Pink Punch en Peach Kiss dus waarvan de laatste drie een kleurtje hebben.  Meer verschillende zag ik niet in de Etos, maar het zou kunnen dat ze er meer hebben.. Laat het weten in de comments als je meer weet.



Ik vind deze kleuren van deze Babylips de mooiste combinatie. Ik hou heel erg van perzik en ik vind het verrassend leuk samen met het lila.

Bij 82% van de testpersonen waren de lippen zachter, bij 82% van de testpersonen waren de lippen zichtbaar mooier, bij 81% van de testpersonen waren de lippen zichtbaar gehydrateerd en bij 76% van de testpersonen waren de lippen zichtbaar gevoed.



De kleur vind ik heel erg mooi, ik hou heel erg van perziktinten maar het glittertje vind ik iets minder. Gelukkig zie je dat niet goed terug op de lippen.



Kijk nou hoe mooi, heel subtiel maar toch weer iets anders dan een gewone transparante lipbalsem. Het maakt mijn lippen zacht en ze zien er echt beter uit na gebruik. Als je lippen er super erg aan toe zijn - tot bloedens toe - dan vind ik dit niet zo prettig om te gebruiken, maar om je schrale lippen een oppepper te geven is dit heerlijk. Daarnaast is het ook gewoon leuk om een beetje kleur toe te voegen aan je look en ruikt het mild naar perzik.


Wat ben ik blij dat deze nu ook in Nederland te koop is. We hebben er nu dus zes in Nederland en ik heb de mijne bij Etos gevonden. 

Babylips zijn te koop bij o.a. Etos voor €3,49 per stuk.

7 opmerkingen:

  1. Ooh ik ben fan van perzik!! Als ik m zie hangen neem ik hem zeker mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking is alleen al leuk hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat hij nu ook in Nederland is! Zelf had ik deze al. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zelf de Pink Punch en vind hem niet ZO geweldig als iedereen lijkt te vinden! :-)
    Maar ik hou wel van een perzik geur/smaak.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pink Punch heb ik ook en die vind ik oké, maar het is niet mijn favoriet. Mijn favoriet is de gele, Intense Care.

      Verwijderen
  5. Hi Diede. Ik ben sinds een tijdje op je blog en ik vind het super! Respect dat je je eigen blog durfde te maken. Je kunt echt lezen dat je doet wat je leuk vindt. Snel weer samen wat drinken en beauty shoppen? Liefs M

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Awh super lief, dankjewel! Enne, goed plan van dat drinken en beauty shoppen. Gaan we doen!

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.