woensdag 2 juli 2014

The Body Shop Vineyard Peach Body Mist


Een ultieme zomergeur is wat mij betreft perzik. Super fris, heel lieflijk en toen ik dus ook aan Vineyard peach producten rook was ik meteen verkocht. TBS heeft een  jaar geleden een frisse bodymist uitgebracht met de zoete geur van perzik die ik vandaag voor jullie review. Mocht je hem willen hebben, hij is nu in de sale en gaat daarna uit het assortiment.



 De flesjes van The Body Shop vind ik leuk. Het is een simpel, rond flesje dat wat zwaarder is doordat het niet van plastic is maar van glas.Vaak als er een sticker opgeplakt is, oogt het wat goedkoop maar dat vind ik in dit geval helemaal niet. Je zit bijna niet dat het een sticker is. De perzik ziet er echt perfect uit, ik krijg er een beetje honger van..



De geur is heel apart. Het ruikt zoet, maar absoluut niet snoeperig zoet. Ook vind ik het geen hele duidelijke fruitgeur, maar iets tussen snoep en fruit in. Je hoor het waarschijnlijk wel, ik vind het moeilijk te omschrijven. Eén ding is in ieder geval zeker, ik vind het een erg lekker geur.




Veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. De verpakking is prettig in gebruik, het flesje is mooi, de perzik ziet er fantastisch uit, de geur is heerlijk en de houdbaarheid op de huid is super goed. De geur blijft echt lang hangen, na een werkdag ruik ik hem nog steeds.. Een paar keer bij sprayen is dus eigenlijk geen must, maar het is en blijf wel een bodysplash.


TBS Vineyard Peach producten zijn nu allemaal in de sale, daarna gaan ze uit het assortiment.
Vineyard Peach Body Mist €12,00 nu voor €6,00

4 opmerkingen:

  1. mmmm klinkt echt super!
    Leuke review

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh perzik! Als ik bij the body shop ben ga ik m zeker even ruiken, vooral als ie in de sale is!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind hem echt heel lekker, maar mocht je hem willen hebben, hij gaat uit het assortiment dus ben er snel genoeg bij.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.