woensdag 27 augustus 2014

Tip: I Scream Icecream - Zure Matjes IJslollies


Ik weet het, het is misschien niet echt weer voor ijs, maar ik heb een nieuwe favoriet en daarom wilde ik het graag delen. Aldi heeft Zure Matjes ijs en aangezien ik daar dol op ben wilde ik het graag proberen.

In een doos zitten in totaal acht ijsjes. 2x Appel, 3x cola en 3x aardbei.


Het zijn zure waterijsjes, met hele lekker spikkels aan de bovenkant. Ik wil niet zeggen dat het echt zo zuur is als zure matten, maar dat het een beetje zuur is, dat is zeker. 


Ik vind serieus alle smaken lekker en ik kan eigenlijk geen voorkeur aangeven. Als ik dan toch eentje moet kiezen ga ik voor aardbei, maar dat is eigenlijk puur en alleen om de kleur haha.

Naast zure matten ijs hebben ze ook Bubblesticks, Fruit Chewys en dropsticks. Deze soorten heb ik nog nooit geprobeerd, maar lijken me ook erg lekker. Mocht je het denken, Aldi sponsort mij NIET.

Dit was even een heel kort artikeltje, maar ik heb niet zoveel tijd omdat school weer begint en ik vond het toch wel leuk om deze lekkere, goedkope (!) ijsjes met jullie te delen.


Zure Matjes IJslollies zijn te koop bij Aldi voor €1,69 per pak.

3 opmerkingen:

 1. Wat grappig! Ik had hier nog nooit van gehoord! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dit nog altijd te koop? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat dit niet meer te koop is. Op de site kan ik ze namelijk niet meer vinden, maar je zou altijd even kunnen kijken in de winkel.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.