woensdag 3 september 2014

Mijn favoriete blushes


Ik heb zoals jullie misschien wel weten ontzettend veel blushes en daarmee kan ik wel zeggen dat blush mijn favoriete make-up product is. Blush is makkelijk te gebruiken, is vaak subtiel maar kan zoveel doen voor je gezicht. Het geeft je gezicht gewoon net dat beetje kleur en dat maakt het dat ik ze blijf kopen.


Zodra ik in een beautywinkel sta is één van de eerste dingen die ik bekijk blush. Ik heb er gewoon een zwak voor omdat de kleuren en shimmers zó ontzettend mooi kunnen zijn. Ik heb er inmiddels al heel wat (ik zou ze eigenlijk weer eens moeten tellen), maar ik blijf ze bij kopen. Regelmatig krijg ik dan ook de vraag: "Heb jij niet al zo'n blush?" Waarop meestal het antwoord is: "Ooh je bedoelt dat deze op Sleek Rose Gold lijkt? Nee hoor, deze is toch net wat koeler en heeft een opvallendere shimmer." (ofzo iets dergelijks haha) En het is echt zo, geen blush is hetzelfde. Zelfs een of andere dupe van Nars Orgasm, ook die is weer een beetje anders.

Goed genoeg gepraat getypt, over naar mijn all-time favorieten.




Mijn eerste all-time favorite ligt al 1,5 jaar in mijn everyday bakje en dat zegt eigenlijk al een heleboel. Omdat ik zoveel blush heb, wissel ik regelmatig af maar uiteindelijk kom ik altijd weer terug bij deze. Sleek Suede lijkt op het eerste gezicht niet heel bijzonder, misschien zelfs saai, maar zodra je hem hebt aangebracht ben je verkocht. Het is een prachtige nude kleur die net iets donker dan mijn huidskleur. Je zou het dus als bronzer kunnen zien, maar daar vind ik hem te licht en te oranje voor. De kleur zit dus tussen oranje en bruin in. Hij is niet super opvallend, er zit geen shimmer in, maar het maakt iedere look een beetje mooier. Vooral heel mooi als je een beetje warmte toe wilt voegen.



En ook Eyes Lips Face heeft hele mooie blushes. Peachy Cheecky is een gebakken, perzik/roze blush met glans, maar zonder shimmer. De blush geeft een hele mooie, gezonde glow en eigenlijk is de kleur gewoon vrij uniek. Dit soort tinten zie je niet vaak in de drogist liggen. Peachy Cheecky heb ik sinds april 2013 en gebruik ik sindsdien regelmatig.



Cakepop, that's top! van Essence is samen met Sleek Suede mijn ultieme favoriet. Helaas komt hij uit een LE, maar misschien dat hij nog in de kortingsbak te vinden is. Dit is ook een glanzende blush zonder shimmer, maar dat hij prachtig is dat is zeker. Het is een geweldige abrikooskleur, voelt heel zacht aan en staat heel lekker fris. Iets minder basic, maar juist daarom wel leuk om je look mee op te frissen.



En als allerlaatste een van de populairste budget blushes. Ik heb heb het natuurlijk over Sleek Rosegold.  Ik vind de hype rond Rose Gold het helemaal waard. Ik heb zelf niet de losse blush, maar Rosegold zit ook in het Face Form Countouring and Blush Palette. Rose Gold is geeft ontzettend veel warmte aan je gezicht, doordat de gouden gloed echt overheerst. Rose gold is oranje/roze met ontzettend veel gouden glitters (of is het nou glans?) Deze heb ik al sinds februari 2013, de pan heb ik nog niet geraakt maar er zit wel een flinke deuk in.

Top 4 all-time favorites:
1. Sleek Suede €5,95
2. Essence Cookies & Cream €2,99
3. Sleek Rose Gold €5,95
4. Eyes Lips Face Peachy Cheeky €4,00

Alle blushes hebben best budget prijzen en zijn allemaal stuk voor stuk mooi. Ik kan ze alle vier aanraden, dus neem zeker eens een kijkje.


ELF Peachy Cheeky, Essence Cake pop, Sleek Suede, Sleek Rose Gold


5 opmerkingen:

  1. Ik ben ook dol op blushes, al heb ik er eigenlijk helemaal niet zoveel! :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt hele mooie producten! Misschien ga ik Sleek suede ook wel kopen als ik jou zo hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Suede is echt mooi. Wel zou ik nog even wat reviews van andere lezen, mocht je van plan zijn om hem te kopen.

      Verwijderen
  3. Wauw, ik vind ze stuk voor stuk erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. rosegold van sleek vind ik echt de mooiste van allemaal!

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.