vrijdag 16 mei 2014

Tip: goedkoop alternatief deodorant stick!


En daar ben ik weer, terug van weggeweest. Er zijn een aantal dagen geen blogspots online gekomen wat ik echt heel erg vind, maar ik gebruik school even als excuus (en dat is echt waar, geloof me haha). Afgelopen week ging mijn Dove Maximum Protection deodorant  (van €7,89) na 8 weken al op. Super snel natuurlijk, zeker voor dat geld, maar aangezien ze super werken heb ik dat er wel voor over. Toch dacht ik bij mezelf: dit moet toch goedkoper kunnen. En ja, dat kan zeker ik heb een goedkoper alternatief gevonden dat ik graag met jullie wil delen.
Als je meerdere blogs volgt dan heb je de campagne van Dove over de invisible dry deodorant (getest op 100 kleuren) misschien wel gezien. Echter lieten zij alleen de roller en de spuitbus zien. Toen ik in het Kruidvat stond verbaasde ik me er dan ook over, dat ze ook een stick hebben. 


Maar waarom ben ik nou zo'n fan van een stick in plaats van een 'gewone' roller of spuitbus? De stick variant is wat mij betreft de meest die hard deodorant. Een stick is vaak een wit blok dat je omhoog kan draaien, het is een beetje een harde balsem. Als je niet zo'n erge zweter bent is dit een product dat je helemaal niet nodig hebt, een spuitbus of roller is dan voldoende. Echter heb ik wel wat meer bescherming nodig dan een gemiddelde persoon en dus is dit voor mij de ideale uitkomst. Helaas hangt er dan vaak gelijk een duur prijskaartje aan en betaal je al gauw een euro of acht.


Hiermee kun je de stick omhoog draaien

Eerder kocht ik de Dove Maximum Protection (klik hier voor review), dat is een crème maar heeft dezelfde werking als een stick. Jammer genoeg betaal je daar €7,89 voor en is die na twee maanden op. Dove invisible dry stick werkt het zelfde, maar je doet er véél langer mee én bovendien betaal je daar maar €3,95 voor. 


Mocht je dus een goedkoper alternatief zoeken dan is de Dove Invisible dry deodorant stick perfect. De geur is vrij neutraal en als je parfum wilt dragen absoluut niet overheersend en daarnaast laat het geen witte strepen achter. Voor €3,95 een enorme aanrader!

Reviews van andere stick/crème deodoranten op beauty by Diede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.