zondag 1 juni 2014

Preview Essence LE Wave Goddess - juli & augustus 2014


Maak je klaar om te gaan surfen want dat kan met de Essence Limited Edition 'Wave Goddess' die in juli & augustus te koop zal zijn bij Kruidvat. Wave Goddess biedt de ideale producten voor een geweldige tijd op het strand of in het water. Naast helder kleuren als oranje en roze speelt de it-kleur van de zomer (volgens Essence) - blauw - de boventoon. De nieuwe limited edition zit boordevol zonnige must-haves dus kijk snel verder voor een preview van deze collectie.


Allereerst wil ik even zeggen dat ik meer persfoto's heb gekregen dan 'beschrijvingen' erbij. Zo weet ik niet van alle producten informatie. Mocht ik dat later wel weten dan zet ik het er natuurlijk bij.

Edit: de producten waar ik geen informatie over heb ontvangen zijn alleen te koop bij warenhuis Müller in Duitsland.



Ook bij deze LE heeft Essence oogschaduws met een crèmige formule. Ik zal je eerlijk zeggen, ik ben daar niet zo'n fan van maar ze hebben wel hele leuke kleurtjes én door de gelbasis zou het een licht verkoelend effect moeten hebben.


Het tweede soort product vind ik dan wel weer heel erg leuk. Het is een duo pencil met aan de ene zijde een dunne tip en aan de andere zijde een dikke tip. Als deze nou ook nog eens waterproof  zouden zijn, zou ik het helemaal top vinden.


Ik houd heel erg van tinted lipbalsems dus ik vind het zeker leuk dat Essence ze heeft. Ideaal voor een zonnig dagje op het water. Zo heb je altijd een mooie, lichte kleur bij je voor heerlijk zachte lippen.


Deze blush zou heel langhoudend moeten zijn zodat je lekker kan surfen.Geef mij maar een poederblush maar als je iets langhoudends zoekt, is dit misschien wel wat voor jou.


De poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je gezicht en hals een natuurlijke glans geven. Volgens Essence past kleur zich aan je huidtoon aan en kan het gebruikt worden als highlighter of all-over glanspoeder. Eehm Essence, highlighter over je hele gezicht? Leuk misschien als je een discobal gevoel wilt creëren. 


 Links op de foto zie je de 'hot'n cold top coat', maar daarover zie ik niks terug in het persbericht. De andere vier rechter kleurtjes hebben elk een bijpassende flexibele rubberen ring. Ik vind het een leuk idee, maar ik zie mezelf hier niet mee lopen. Misschien leuk voor je kleine zusje ;).


Nu ik dit zie, begin ik me een beetje te oud te voelen voor Essence. Ze noemen dit trendy designs, maar ik was niet echt van plan om met een 'yolo' horloge rond te gaan lopen haha.


Wat mij betreft is het leukste product van de collectie beach hair waves spray. Messy/beachy haar is ongelofelijk in en zie je overal op de catwalks verschijnen. Mocht ik deze tegenkomen dan neem ik hem zeker mee, dit vind ik echt leuk om te proberen!


En als allerlaatste zit er ook nog een zonnebril hoes in de collectie. De blauwe (rechtse) portemonnee, is ook niet terug te vinden in het persbericht.

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, ik ben niet zo heel enthousiast over deze collectie. Ik vind de producten persoonlijk niet zo leuk en de kleuren een beetje kinderlijk. Misschien komt het omdat ik steeds meer producten heb en daarom wat kritischer word. Wel ben ik heel benieuwd naar de beach hair spray en de highlighter wil ik ook graag bekijken. 


Wat vind jij van de LE van Essence en welke producten vind jij leuk?

2 opmerkingen:

  1. Wauw, de collectie ziet er heel mooi en veelbelovend uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh die eyeliner! Echt mijn favoriete kleurtjes! Ik heb nu al zin in juli, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.