zaterdag 23 augustus 2014

Essence nieuw assortiment - Soo Blush! cream to powder blush 10


Van het nieuwe assortiment van Catrice werd ik niet heel warm, maar die van Essence daarentegen wel. Normaal gesproken ben ik meer van Catrice producten, maar Essence heeft zoveel mooie producten uitgebracht, waaronder deze cream to powder blush.



Soo Blush! is te koop in twee tinten. Een warme roze kleur en een frisse abrikoostint. Ik hou wel abrikooskleuren en dus koos ik voor 10 sweet as a peach. 



De blush is vrij romig, maar als je hem aanbrengt en uitblend op je huid, lijkt het een poederige textuur te krijgen. De blush smelt in je huid en hierna zie je helemaal niet meer dat het een cream blush is.




De kleur vind ik echt heel mooi. Het is een frisse, warme kleur zonder glitters maar wel met glans. De glans is niet heel opvallend, maar je ziet het wel duidelijk.



Kijk, dit is de kleur op mijn huid. Ik vind deze tint eigenlijk heel mooi bij mijn huidskleur staan. Niet te opvallend, heel zacht maar wel fris. Op bovenstaande foto zie je nog een beetje dat het een crèmige textuur heeft, maar als je hem verder blendt, dan lijkt het echt poeder. Heel bijzonder!


Wow ja, ik vind deze blush echt heel erg mooi. Ik ben normaal niet zo van cream blushes, maar deze is zo makkelijk te blenden dat ik daar op terug kom. Zoals ik al zei matcht de kleur heel goed en de cream/poeder textuur vind ik heel bijzonder. Ik heb zo iets nog niet eerder gezien.

Essence Soo Blush! is te koop bij Kruidvat filialen met een tweede schap voor €2,89.


6 opmerkingen:

  1. ik heb nog nooit een blush cream gebruikt maar wow wat een mooie swatch!
    lijkt mij echt wel een mooi product

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleurtje en een hele leuke prijs! Ik ben niet zo'n cream blush fan, maar ik denk dat ik toch deze ga proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze lijkt me heel erg fijn, de kleur vind ik ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleur het product is erg fijn ik heb vandaag de highlighter op mijn blog staan toevallig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha toevallig, ik heb je review gelezen en de highlighter ziet er ook goed uit zeg.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.