vrijdag 22 augustus 2014

Tienertour #2+3 - Walibi, Den Haag & Scheveningen met Lies


Zaterdag kon je lezen dat ik samen met Lies op tienertour ben geweest. Dag 1 kon je in dat artikel bekijken en vandaag wil ik jullie graag laten zien wat we dag 2 en 3 hebben gedaan. We zijn gezellig naar Walibi geweest en gisteren zijn we naar Sea Life in Scheveningen gegaan en hebben we Den Haag verkend.


Dag 2

De tweede dag gingen we naar Walibi. Voor €33,- p.p kun je drie dagen reizen en voor €16,- erbij krijg je een Walibi kaartje. In totaal betaal je dus €49,- p.p en dat is gewoon een hele fijne aanbieding.Even gezond doen

I Scream Icecream!

Dag 3


De derde dag, dat was gisteren, besloten we naar Scheveningen en Den Haag te gaan. In Scheveningen zijn we eerst naar Sea Life geweest en daarna hebben we lekker op het strand gezeten. Gelukkig hadden we één van de mooiste dagen van de week uitgekozen, dus daar hadden we geluk mee.


Na een paar uurtjes zijn we met de tram weer terug naar het centrum van Den Haag gegaan. Eenmaal opzoek naar de winkelstraten zijn we ontzettend verdwaald en hebben we veel meer gelopen dan nodig was, maar uiteindelijk hebben we het gevonden. Nou moet je niet denken dat Den Haag ontzettend ingewikkeld is, maar we waren er nog nooit geweest en ik heb totaal geen richtingsgevoel.

En dat was tienertour 2014 voor ons. We hebben het super gezellig gehad en heel veel plaatsen gezien. Volgend jaar weer zou ik zeggen!

1 opmerking:

  1. Super leuk! Ik wilde tienertour ook gaan doen eigenlijk, maar het kwam er niet van helaas.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.