zondag 17 augustus 2014

Primark Eau De Toilette - He Loves Me


En weer is het begin van het schooljaar een beetje dichterbij. Ik vind het altijd wel fijn om parfum bij me te hebben, maar om nou met een grote 200 ml fles te gaan lopen is niet al te handig. Gelukkig kwam ik bij Primark een leuke mini eau de toilette tegen in de geur 'He Loves Me'.

He Loves Me komt in een heel schattig wit doosje met gele details. Aan de zijkant zitten polka dots en op de voorkant is een madeliefje afgebeeld. Het is een speels en clean doosje, ik vind het mooi.In het flesje zit 10 ml, heerlijk formaat voor in je tas of etui dus. Toen ik de gouden dop van het flesje afdraaide, was ik verbaasd. Het is geen spuitflacon, maar een mini rollertje (denk aan de roller deodorant).Het rollertje rolt heel prettig en verspreidt de geur goed. Doordat het geen spuitflacon is, kun je de geur heel plaatselijk aanbrengen en dat werkt heel fijn. Je zit ook niet onmiddellijk in een parfum walm, dus ideaal voor op school.
De geur wil ik eigenlijk niet bloemig noemen, maar één ding is zeker: het is een frisse, zoete geur. Ik houd niet van super zoete geuren, maar doordat er een frisse twist aan is gegeven door appel en peer kan ik deze geur echt waarderen. Ik vind hem heel erg lekker en heb hem sinds ik hem in mijn bezit heb iedere keer in mijn tas meegenomen. Eenmaal onderweg doe ik wat op mijn polsen en dan ben ik voor de aankomende uren verzekerd van een lekker geurtje.


De geur van He Loves Me blijft goed hangen en is heel fijn in gebruik. Ik ga deze standaard in mijn schooltas doen want het neemt bijna geen ruimte in en is daardoor ideaal. 

Primark Eau De Toilette He Loves Me is verkrijgbaar bij Primark voor €2,50 (ik kocht hem in Parijs maar hij is ook in Nederland verkrijgbaar.)4 opmerkingen:

  1. Lijkt me mega handig, ik ben van de week nog bij de Primark geweest maar ik heb 'm helaas niet gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah dat is jammer, want het is inderdaad echt een heel handig, lekker product.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.