woensdag 17 september 2014

Oogproducten - mijn aanraders (budget!)


Oogschaduw vond ik altijd ontzettend mooi, maar niet voor mijzelf. Ooglooks maken vond ik maar moeilijk en daarnaast dacht ik ook dat het ontzettend veel tijd zou kosten. Inmiddels weet ik wel beter en maak ik regelmatig verschillende ooglooks. Vandaag wil ik jullie mijn favoriete budget oogproducten laten zien. Mijn aanraders voor beginnende oogschaduw gebruikers.



€2,49

Laten we beginnen met de basis. Veel budget oogschaduwbasissen er niet, maar Essence I Love Stage Eyeshadow Base werkt erg goed. Je brengt hem aan met een soort lipgloss aplicator. Hierdoor lijkt je oogschaduw beter gepigmenteerd en blijft het gedurende de dag langer zitten.

€1,29 - €2,50 - €1,66


Dan zit de basis erop en heb je natuurlijk nog kwasten nodig. Goede budgetkwasten zijn er wel, maar je moet even goed zoeken. Mijn platte oogschaduw kwast is van Ecotools (Eyeshadow Brush), mijn crease kwast (Smokey Eyes Brush) is van Essence en mijn blending kwast is van Hema. Allemaal stuk voor stuk heel erg fijn en voor een heel klein prijsje.



€3,59

En dan het allerbelangrijkste: oogschaduw! Het goedkoopste palette is van Essence, All About Nude. In een van m'n onhandige momenten heb ik het palette laten vallen dus helaas is er een kleurtje uitgevallen. Gelukkig zijn er nog vijf mooi tinten over gebleven. De tweede van links boven en rechts onder behoren tot mijn favorieten. De nude/roze kleur gebruik ik op mijn bewegend ooglid en de bordeaux/aubergine kleur in mijn crease. Hele mooie combinatie, de overal bij past.

€5,99


Nog één van mijn favoriete palettes is MUA Undressed, de dupe van naked 1. De bovenste rij gebruik ik het meest en dan voornamelijk shade 5 (bruine kleur) en shade 6 (gouden tint). Ook shade 4 vind ik erg mooi, zeker in combinatie met de andere bruine tinten. Met Undressed kun je allerlei kanten op. Met de bovenste rij maak je een nude everyday look en als je de onderste rij erbij betrekt kun je een mooie smokey look creëren.


€7,99


Het allerlaatste oogschaduw palette is van W7. W7 In The Nude is een dupe van Naked 3 en bevat hele mooie paars/roze kleuren. Je kunt er een mooie, romantische look mee maken, maar ook hiermee kun je de smokey kant op. Mijn favoriete kleuren zijn Angel, Venice en Alice maar ook de highlighter is erg mooi.

€3,39

Mijn mascara die ik op dit moment gebruik is Essence Lash Princess.


Natuurlijk kun je alle paletten met elkaar samen gebruiken en zo kun je eindeloos combineren. Op mijn wishlist staan momenteel Sleek Oh So Special en NYX Love In Paris Merci Beaucoup dus daar ga ik nog even achteraan. Ik hoop dat jullie iets hadden aan dit artikel en bedankt voor het lezen.

3 opmerkingen:

  1. Fijne aanraders! De oogkwasten van HEMA vind ik erg fijn en budgetproof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten zijn dit, wat W7 palette zou ik ook nog graag willen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke producten allemaal! De prijs maakt ze nog leuker!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.