woensdag 1 oktober 2014

Inspiratie Autumn en geklets


Mijn blog en ik dat gaat de afgelopen tijd een beetje moeizaam. M'n inspiratie is op, de producten om te reviewen zijn op en ik zelf ben eigenlijk ook een beetje op. Nou klinkt dat dramatischer dan het is, want ik heb het niet extreem druk ofzo, maar het bloggen wil gewoon niet lukken. Het is niet dat ik het niet wil, want het liefst wil ik om de dag een artikel online, maar ik kan me er gewoon niet toe zetten. Vandaar dat ik vandaag weer even voor een simpeler artikel ga. Kijk mee naar de prachtigste herfst sfeer foto's.


Alle afbeeldingen zijn van We Heart It


Dat dipje zou je misschien kunnen wijden aan de aankomende herfst, maar dat is bij mij niet het geval. Ik heb eerlijk gezegd wel zin in de herfst. We zitten nu tussen de zomer en herfst in. Het wordt vroeger donker, maar ondertussen blijft het wel een graad of 20 zonder zon en met wind. Als je het mij vraagt wil ik of herfst of zomer en niet half om half. Allemaal oppervlakkig gezeik natuurlijk, maar ik dacht: ik gooi het er even uit. 

Iets minder oppervlakkig is dat het ook steeds slechter gaat met mijn cavia. Ongeveer twee weken geleden merkten we dat Knorretje regelmatig piepte van de pijn. We zijn toen naar de dierenarts geweest en daar kwam uit dat ze een blaasontsteking had. Op zich niet heel erg zou je denken, maar voor een cavia kan dat best gevaarlijk zijn. We kregen medicijnen mee voor twintig keer (tien dagen) en sinds maandag is de kuur klaar. Ze ziet er op zich nog goed uit, maar regelmatig ligt ze rustig in een hoekje (iets wat we niet gewend zijn) en eet ze bijna niets. Haar normale voer laat ze volledig staan, hooi eet ze minimaal en op het gebied van groente en fruit pakt ze alleen nog maar witlof en paprika aan. Het enige wat ze nog goed doet is drinken. Misschien is dat allemaal niet zo heel gek, ze is namelijk al zes jaar oud, maar leuk is anders natuurlijk. Ik hoop echt dat ze het gaat halen.


Mochten jullie iets specifieks willen zien, laat het me dan weten zodat ik weer wat inspiratie heb. Waarschijnlijk ga ik zaterdag naar Primark Nijmegen, dus dan zou ik bijvoorbeeld een shoplog kunnen maken.

2 opmerkingen:

  1. Miss een hair tutorial of een look of the day? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met haar ben ik niet zo goed, maar een look of the day wil ik zeker over denken. Dankjewel voor je ideeën Lies! x

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.