zondag 21 december 2014

Cadeau tips onder de €10,-

Kerstmis is hartstikke gezellig, maar wat leg je nou onder de boom? Vandaag geef ik jullie 5 cadeau tips van €2,- tot €9,-.
Het goedkoopste cadeautje dat ik heb uitgezocht is, hoe kan het ook anders, van de Action. Het is een toren van badbruisballen in de geur vanille. Ze zijn aanwezig, maar niet te sterk en het ziet er erg leuk uit. Te koop bij Action voor €1,99.


In de koude, winterse dagen zijn geurkaarsen wat mij betreft altijd welkom. Hema heeft een stel heerlijke geurkaarsen waarvan ik er drie heb in de geur Jasmine Freesia Pear. Op de foto staat de kaars met de afmeting van 7x7, maar je hebt ook een grotere van 10x10. Te koop bij Hema 7x7 voor €2,00. 10x10 kost €3,50.En dan een Catrice Luxury Lacquer. Wat mij betreft een hele mooie, kerstige lak die je kan vinden bij een Kruidvat met een tweede Catrice schap. Deze nagellak kost maar €3,59 en dat vind ik goed te doen voor een mooie lak. Te koop bij Kruidvat voor €3,59 met een tweede schap.


Als ik je iets kan aanraden voor het koude weer dan is het The Body Shop Wild Argan Oil Hand Cream. Het is een heerlijke, voedende cream die je niet alleen voor je handen kan gebruiken, maar ook prima voor je nagels, knieën en ellebogen. Ruikt erg lekker, voed goed, maar trekt wel redelijk snel in. Is te koop bij TBS voor €5,50 (30 ml).


 En als allerlaatste en dan gelijk ook het duurste, is een bodysplash van Victoria's Secret. Ik ben dol op die geuren en het is daarnaast super leuk om te geven en te krijgen. Je hoeft natuurlijk niet per se deze geur te geven, maar Mango Temtation is lekker zoet. Is te koop bij Etos voor €8,99.


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven. Je kan deze tips voor kerst gebruiken, maar dit kan ook prima voor een verjaardag bijvoorbeeld.

3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.