dinsdag 23 december 2014

Hema Nail Polish 822 & 62 Chameleon Cobalt


Ik zal het maar gelijk toegeven, ik dacht dat ik jullie vandaag twee nagellakken kon laten zien uit de Hema kerst collectie. Helaas is dit niet het geval want ze bestaan al sinds mei, shame on me. Gelukkig zijn ze nog wel te koop en daarom vond ik het toch leuk om ze te laten zien.Ik koos twee nagellakken. 822 een rood/roze kleur en 62 Chameleon Cobalt, een donker blauwe met een soort metallic effect. En ja, je hebt het goed gezien. De blauwe heeft naast een nummer ook een naam, alleen een beetje jammer dat de rood/roze dat niet heeft.Tja, wat is dit nou eigenlijk voor een kleur.. Op de foto komt hij vrij roze over, maar in het echt is dat niet het geval. Het ene moment denk ik zeker te weten dat het toch echt rood is en een paar minuten later begin ik te twijfelen of het geen rood is.
Ik vind dit een erg mooi lakje. Hij dekt in twee laagjes.De tweede is van een aparte lijn en eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik dit mooi zou vinden.
De lak heeft een soort metallic finish en daar moet je van houden. Ik vind het wel iets hebben, zeker omdat het zo'n mooie donkerblauwe kleur is.


Helaas dekt dit lakje pas in drie lagen. Gelukkig droogt de lak wel vrij snel, waardoor je snel door kunt met lakken.


Het kwastje. Ziet er heel netjes uit.Ik vind dit geen musthaves, maar ze zijn gewoon leuk. Niet de mooiste nagellakken, maar ik vind het leuk dat de blauwe een naam heeft en een kleur zoals 822 (rood/roze) heb ik nog niet eerder gezien.

Hema Long Lasting Nailpolish is te koop voor €2,50
Hema Special Effects zijn te koop voor €3,75

4 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.