woensdag 28 januari 2015

Victoria's Secret cadeauset - 3x fragrance mist 60 ml en 3x bodylotion 60 ml


Oooh jongens, ik heb zo iets leuks gekocht. Toen ik afgelopen zondag de folder van Etos bekijk zag ik dat Etos voor Valentijnsdag sets ging verkopen met mini's van Victoria's Secret. Ik heb zelf al drie full size bodysplashes van dat merk, maar bodylotions had ik nog nooit geprobeerd. Vandaar dat ik een set kocht met drie bodysplashes met daarbij de bijbehorende bodylotions.
Etos verkoop op dit moment twee verschillende sets. Een set met drie bodylotions met bijbehorende bodysplashes en een set met 5 verschillende bodysplashes.

Ik kocht dus de set met drie bodylotions en drie bodysplashes. In de set zit de geur 'Pure Seduction', 'Love Spell' en 'Amber Romance'. 'Love Spell' is volgens mij de populaire geur van Victoria's Secret, dus ik vind het leuk om hem te hebben. In alle mini's zit 60 ml, in een normale bodysplash zit 250 ml.t
Ik vind deze set echt ontzettend leuk en daarom wilde ik het graag met jullie delen. Mocht je deze set ook willen, dan zou ik er snel bij zijn want ik had de laatste.Victoria's Secret cadeauset is te koop bij Etos voor €15,00. 
Ze hebben ook nog een set voor €15,00 met 5 fragrance mists.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt een hele schattige set, en best een goede deal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke set, zelf heb ik eigenlijk al genoeg full size body splashes maar leuk om aan iemand cadeau te geven lijkt me!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.