zondag 17 januari 2016

Babylips Vitamin Shot in Nederland


Babylips heeft verschillende lijnen en een van de nieuwste lijnen in Nederland is Vitamin Shot. Drie lipbalsems, ieder een eigen kleur en geur en allemaal heel fijn.



In Nederland is er ontzettend weinig te vinden over de lijn Vitamin shot dus vandaar dat ik dacht, ik schrijf er nog even een artikeltje over. In deze lijn zitten drie 'smaken': Melon Mania, Orange Bust en Peach Punch.


Melon Mania is een roze balsem en ruikt naar hele zoete watermeloen.


Orange Burst is een subtiele oranje kleur en ruikt ontzettend lekker naar een licht zoetige sinaasappel. Dit is mijn favoriet door de geweldige geur en het oranje glansje vind ik erg mooi.


Peach Punch ruikt niet ontzettend duidelijk naar perzik, maar wel zoet en geeft een heel licht roze/wit glansje. Dit is mijn minst favoriet van de drie door de kleur die mij niet staat.



Veel meer kan ik er eigenlijk niet eens over zeggen. Het is de kwaliteit van Babylips die we gewend zijn. Mooie, vrolijke kleuren met hele lekkere geuren.  Als ik er een moet aanraden dan zeg ik Orange Burst, door het mooie effect op mijn lippen en de frisse, zoet sinaasappelgeur. 

Babylips Vitamin Shot lipbalms zijn te koop bij Kruidvat en DA drogist voor €3,99 per stuk.

1 opmerking:

  1. Ahh, ik hou echt van Babylips! Van deze drie heb ik alleen de melon mania maar die is by far een van mn favorieten!

    X Ilse
    Www.ilsedanielle.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.