zaterdag 13 december 2014

Dankjewel Lies - Original Beautyblender


30 november (ja dat is al twee weken geleden) vierde ik mijn verjaardag met een heleboel lieve mensen. Van Lies, een vriendinnetje van mij, kreeg ik dé beautyblender. Een super leuk cadeau, helemaal iets voor mij en dat wilde ik vandaag even met jullie delen.



De beautyblender is dus eigenlijk een sponsje om je foundation aan te brengen. In mijn geval is dat dan BB cream of concealer, maar het is net wat je wilt. Met het puntje van het ei kun je product makkelijk aanbrengen onder je ogen en langs je neus bijvoorbeeld en  met het brede gedeelte kun je de rest van de gezicht doen. Het beste werkt om hem eerst een beetje vochtig te maken, hierdoor gaat je product langer mee en krijg je een mooier effect.



Ik ben heel erg blij met de 'echte' beautyblender, want dat is wel degelijk een verschil met de neppe. Nogmaals dankjewel Lies, ik heb er veel plezier van!

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.